homepage-image

Chalets in Giethoorn


€ 215.000 k.k.


Als u een liefhebber bent van de natuur en op zoek bent naar de perfecte locatie om tot rust te komen, dan is Giethoorn dé plek voor u. Het charmante dorpje staat bekend om zijn idyllische grachten, authentieke boerderijen en prachtige natuurlijke omgeving. Of u nu de voorkeur geeft aan het verkennen van de omgeving per boot, te voet of met de fiets, er is genoeg te zien en te beleven in Giethoorn en de omgeving.

Resort Venetïe, gelegen in het schilderachtige Giethoorn, biedt u het hele jaar door de perfecte bestemming voor recreatie en ontspanning. Of u nu met uw gezin, vrienden of geliefde komt, Resort Venetië heeft alle voorzieningen die u nodig heeft voor een onvergetelijk verblijf.

Naast uw eigen parkeerplaats zijn er extra parkeerplaatsen beschikbaar op het resort, zo kunt u gemakkelijk meerdere auto's meenemen of uw vrienden en familie uitnodigen om samen te genieten van alles wat Resort Venetië en de omgeving te bieden hebben. Bovendien is er op het resort een restaurant aanwezig waar u kunt genieten van heerlijke maaltijden en drankjes.

Giethoorn staat bekend om zijn unieke waterrijke landschap en de prachtige natuur. Het is dan ook de perfecte bestemming om te ontspannen en tot rust te komen. U kunt uw eigen boot of sloep meenemen en deze bij uw vakantiewoning aanleggen. Vanaf uw eigen terras heeft u directe toegang tot het water. Tevens biedt het resort de mogelijkheid een boot te huren. Met de boot vaart u gemakkelijk de Bovenwijde en de kanalen van Giethoorn over.

homepage-image
Main