panorama lodge luxe chalet

  • 2024-02-15 12:15:27

Hardenberg, 15 februari 2024 – Werners Caravans, dé specialist in caravans en chalets in Hardenberg, onthult met trots de Panorama Lodge Luxe stacaravan. Deze unieke stacaravan is ontworpen voor de ultieme glamping beleving en biedt een ongeëvenaard niveau van comfort en luxe.

De Panorama Lodge Luxe kenmerkt zich door een ruim en licht interieur met een moderne inrichting. De grote raampartijen bieden een panoramisch uitzicht over de omgeving, waardoor u zich midden in de natuur waant. De stacaravan is voorzien van alle gemakken, waaronder een complete keuken met moderne apparatuur. Daarnaast een prachtige ruime inloopdouche in de badkamer. De living is ruim opgezet en door optimaal gebruik te maken van het puntdak heeft u een enorm gevoel van ruimte.

Een oase van rust en ruimte met kwaliteit uit eigen fabriek

De Panorama Lodge is perfect voor wie op zoek is naar een ontspannen buitenverblijf of aanleunwoning voor mantelzorg. Het chalet is in onze eigen fabriek gebouwd, waardoor we kwaliteit kunnen garanderen. 

Luxe en comfort voor het hele gezin

De Panorama Lodge heeft twee slaapkamers waarbij 1 voorzien is van een tweepersoonsbed en de tweede van twee losse bedden. 

Meer informatie

Wilt u meer weten over deze prachtige chalet?

Neem contact met ons op via telefoon 0529 - 45 70 20 of mail info@werners.nl

U kunt ook de pagina met alle fotos bekijken door hier te klikken.