alles wat je moet weten over Chalet Abstract

  • 2024-02-16 12:09:12


Ommen, 16 februari 2024 – Maak kennis met Chalet Abstract, ons pareltje uit eigen fabriek. Dit prachtige chalet combineert een moderne uitstraling met ultiem comfort, waardoor het de perfecte keuze is voor een onvergetelijke woonverblijf. De stijl is een veel geziene variant op de hedendaagse moderne vakantie parken. Door haar vorm en indeling is de Werners Abstract Chalet perfect voor iemand die graag een ruimtelijk verblijf wil hebben.

Stijlvol en sfeervol

Chalet Abstract kenmerkt zich door een strakke, moderne vormgeving met een fraaie houten buitenbekleding. De donkere keuken, voorzien van moderne inbouwapparatuur, geeft het chalet een luxe uitstraling. De grote ramen en schuifdeuren in de leefruimte zorgen voor een zee van licht en een prachtige verbinding met de buitenomgeving. Hierdoor is het chalet ook super als mantelzorgwoning. De moderne vloerafwerking door het gehele chalet zorgt voor het echte thuis gevoel.

Ruimte en comfort

Het chalet biedt met twee slaapkamers en een ruime badkamer comfortabel plaats aan vier personen. De badkamer is uitgerust met een douche, toilet en wastafel, waardoor u over alle gemakken beschikt en daarnaast is ook aan het oog gedacht. Een detail in de badkamer is de wastafel die afgewerkt is met een zwarte kraan, dit zorgt voor een extra modern en luxueus gevoel.

Door hier te klikken kunt u de prijs en alle foto's bekijken van de Werners Abstract.

Toch liever een andere afwerking of indeling?

Werners helpt u graag aan het perfecte chalet. We maken veel van onze aangeboden chalets in eigen fabriek en kunnen hierdoor daadwerkelijk maatwerk leveren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden en beantwoorden al uw vragen.