Chalets en stacaravans

Uit eigen fabriek

Chalets uit eigen fabriek

Geheel op maat gemaakt

Eigen indeling

Standaard extra isolatie

Werner's Caravans

Werners caravans is al ruim 25 jaar een begrip in de regio rondom Ommen.

Naast de productie van caravans hebben we inmiddels ook een uitstekende reputatie opgebouwd in de chalet- en stacaravan branche. Deze reputatie hebben we op weten te bouwen door onze verregaande service, uitstekende garantievoorwaarden en vooral een no nonsense mentaliteit, waarin een tevreden klant voorop staat!

Naast de productie van nieuwe caravans en chalets beschikken we regelmatig over een aantal uitstekend onderhouden occassions, op Werners aanbod vindt u altijd ons actuele aanbod.

Kortom; bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte recreatiewoning, of zoekt u een oplossing voor tijdelijke huisvesting?

Wij staan zes dagen per week voor u klaar en denken graag met u mee!

Financiering aanvragen?
homepage-image
Nieuw én gebruikt

Bent u op zoek naar een chalet of stacaravan waarin u het hele jaar kunt recreëren of naar een tijdelijke noodwoning? Breng dan een bezoek aan het chaletcenter van Werner's Caravans.

Daar vindt u ongetwijfeld de mobiele recreatie- of tijdelijke woning die precies bij u past.
Naast nieuwe chalets en stacaravans, kunt u bij Werner's Caravans ook terecht voor occasions. Een aantal daarvan vindt u op het chaletcenter.

Ons complete assortiment vindt u onder Werner's Aanbod. Neem snel een kijkje of kom langs op ons chaletcenter in Ommen.
Daar leiden wij u graag geheel vrijblijvend rond, beantwoorden we al uw vragen en geven wij u desgewenst een gedegen financieel advies.

Graag tot ziens bij Werner's Caravans!